Wat kunt u van mij verwachten?

Zoekt u hulp bij aanleg of onderhoud van uw tuin?

Is uw tuin toe aan een eenmalige inhaalslag of periodiek onderhoud voor werkzaamheden als bemesten, knippen van de haag en maaien van het gazon? Kunt u tijdens uw (zomer)vakantie een extra paar handen gebruiken of wilt u uw tuin tijdig winterklaar hebben? Wilt u uw tuin renoveren of wilt u persoonlijk advies over bijvoorbeeld wat, wanneer en hoe in uw tuin te snoeien? Ik ben flexibel inzetbaar: regelmatig voor een uurtje maar ook voor één wat grotere klus; persoonlijk – vertrouwd. 

Aanschaf planten en tuinmateriaal?

Zelf tuincentra langs gaan op zoek naar de beste prijskwaliteit-verhouding? Uw planten, bloemen en tuinmateriaal rechtstreeks van de veiling of leverancier op z’n plek in uw tuin. Een scherpe prijs? De beste kwaliteit? De snelste levering? Ik lever op het geschikte moment goede kwaliteit voor de juiste prijs.

Een tuin aanleggen?

Sierbestrating, houtconstructies, waterpartijen en vijvers: u kunt er vast hulp bij gebruiken. Van realisatie van uw tuinontwerp tot het maken van een schutting, het graven van een vijver tot het plaatsen van tuinhuisje of pergola. Het monteren van uw tuinverlichting of waterdrupsysteem. Ik help u graag met het gehele werk of onderdelen ervan.

Wat kunt u van mij verwachten?

U vertelt mij wat u wilt. De inrichting van een tuin is tenslotte heel persoonlijk. Ruim 25 jaar ervaring als hovenier heeft mij geleerd goed te luisteren naar mijn klant, ik kan uw wensen om zetten naar een praktisch, haalbaar plan. Ik ben flexibel en werk met liefde aan vele soorten tuinen: Moderne strakke tuinen met leilinden, kindvriendelijke tuinen met speeltoestellen en rubberen bestrating, of wilde tuinen waar de hondsdraf en de klaprozen welig bloeien: elke tuin heeft tenslotte zijn eigen charme. Ik heb inzicht in de tuinmarkt, opgebouwd in de jaren dat ik ook eigenaar was van een tuincentrum; ik ken de juiste adressen en kan u een goede kwaliteit leveren. Door ons persoonlijk contact ben ik voor u een betrouwbare, professionele en flexibele partner in uw tuin. Het geven van advies is voor mij net zo belangrijk als de praktische hulp die ik u bied.

En nu… nieuwsgierig?

Grote klussen, kleine klussen; bel voor een afspraak. Ik kom vrijblijvend langs voor een eerste gesprek. Graag bekijk ik uw tuin en hoor ik uw wensen. Wanneer helder is wat u wilt en wat ik voor u kan doen, maken we een afspraak over de te verrichten werkzaamheden en de tijd die hiermee is gemoeid. Alles tegen een aantrekkelijk tarief!