Corona

Mijn bedrijf is aangesloten bij de Branchevereniging Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG). Via deze koepelorganisatie worden wij goed op de hoogte gehouden van de zaken waar wij als hoveniers rekening mee dienen te houden.

Ik neem alle voorzorgsmaatregelen in acht. Dit betekent onder andere dat ik even geen handen schud, anderhalve meter in acht neem en dus ook niet even binnen kom voor een kop koffie. Als ik mijn uitzendkracht mee heb, komt hij met eigen vervoer, gebruiken we elk ons eigen materiaal en wassen we regelmatig onze handen met desinfecterende zeep waarvan we een grote container in de bus hebben staan. Mocht u toch zorgen hebben en meer informatie willen over hoe wij in deze tijden extra maatregelen nemen ter bescherming van onszelf maar ook van onze klanten, neem gerust even contact op.

Hoe blijf ik op de hoogte
VHG heeft een brede informatievoorziening en dienstverlening rondom corona opgezet, die zowel voor leden als voor niet-leden toegankelijk is. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de informatie die door RIVM, de rijksoverheid en het Corona-loket van de KvK beschikbaar wordt gesteld. Branchevereniging VHG is ook een van de ondersteuners van het protocol ‘Samen Veilig Doorwerken’, dat minister Knops van Binnenlandse Zaken op 31 maart aan de Tweede Kamer heeft gestuurd. Dit protocol biedt duidelijkheid aan bedrijven, bewoners, opdrachtgevers, klanten, en alle werkenden over veilig werken tijdens de coronacrisis. In lijn met dat protocol heeft VHG een overzichtelijke handreiking voor bedrijven in de groene branche gemaakt.