Gardena smart systemen

Sinds twee jaar ben ik ‘smart partner’ van Gardena. Dit betekent dat ik smart systemen voor u kan aanleggen. De aankoop, installatie, service en het onderhoud van bijvoorbeeld automatische robotmaaiers en besproeiingssystemen kan ik voor u regelen.

Ik heb gekozen voor Gardena omdat het een kwaliteitsproduct is waar ik zelf altijd graag mee werk. Gardena blijkt een professionele partner voor hoveniers. Er worden regelmatig trainingssessies georganiseerd en men is oprecht geïnteresseerd in hoe de hoveniers tegen nieuwe systemen aankijken: is iets in de praktijk praktisch werkbaar of niet. Ik ben onder de indruk van de hoge mate van kwaliteitscontrole en snap waarom de producten mij al die jaren al bevallen.

Af en toe wordt een bezoek georganiseerd aan de Research & Development afdeling in Duitsland. Zo blijf ik als partner goed op de hoogte van innovaties en kan ik teruggeven waar de behoefte ligt van mijn klanten.

GARDENA is wereldwijd het voorkeursmerk voor miljoenen huis- en tuineigenaren als het gaat om tuinonderhoud. Dat komt omdat GARDENA een compleet assortiment aanbiedt — voor besproeiing, gazononderhoud, boom- en struikonderhoud, grond en bodem of smart system.

Wilt u de producten eens bekijken? Bezoek dan de Gardena site.